Möbeltapetserare Lena Gustafsson

Hantering av personuppgifter

Jag på Firma Lena Gustafsson tycker det är viktigt med säkerheten och skyddet av dina personuppgifter när du besöker webbplatsen. I texten nedan kan du läsa om hur jag hanterar dina uppgifter.

Insamling av data

För att använda webbplatsen behöver du inte lämna några personuppgifter. Data från ditt besök lagras dock på servern av olika säkerhetsskäl. Den informationen kan vara namnet på din internetleverantör, vilken webbplats som länkade dig vidare till mig, de webbplatser som du besöker från min webbplats och din IP-adress.

Informationen skulle kunna användas för att identifiera dig men jag har ingen möjlighet att använda den på det sättet. Den kan dock komma att användas för felsökning, av mig eller mitt webbhotell.

Insamling och hantering av personuppgifter

Jag samlar bara in personuppgifter som du själv väljer att lämna till mig när du skickar e-post, beställer produkter eller tjänster. Personuppgifterna samlas in och behandlas i syfte att utföra ditt ärende och sparas inte efter att ärendet är avslutat, förutsatt att det inte krävs enligt lag.

Jag delar inte med mig av dina personuppgifter till tredje part utan din tillåtelse, endast om jag är skyldiga att göra det enligt lag.

Hävningsrätt

När du vill kan du ta tillbaka ditt medgivande till att jag får använda dina personuppgifter eller ändra dina personuppgifter hos mig. Skicka då ett mail till Firma Lena Gustafsson enligt mina kontaktuppgifter.

Du har rätt att kostnadsfritt en gång per kalenderår få information om dina personuppgifter hos mig, varifrån uppgifterna har hämtats och varför jag har dem.

Kontaktuppgifter

Firma Lena Gustafsson
Dataskyddsombud: Lena Gustafsson, lena@lenagustafsson.se

Capri av Alf Svensson Dux